Vi skapar gärna
det som inte finns.

I vår anläggning finns kompetens och kapacitet inom flera olika produktionstekniker. Vi levererar bearbetning av olika slag men framförallt skapar vi lösningar som inte redan finns till kunder med unika utmaningar och behov av lite snillrikhet. Vi hjälper stora och små företag med produktion, inköp, montering och logistik. Vi hittar struktur i det röriga och skapar enkelhet av det komplexa. Och vi har roligt varje dag.

Kontakta Oss

SYSTEMLÖSNING

Produktion

Vi arbetar dagligen med produktionsprocesser såsom CNC-svarvning, fräsning, centerlesslipning, dubbslipning, rullgängning, montering och lasermärkning. Vi kan också bidra med vår kunskap att lösa era tekniska problem.

Inköp & montering

Vi skapar ofta produktionsflöden åt våra kunder där vi bearbetar och monterar detaljer till önskat slutligt förädlingsläge. Här ingår ofta komponenter som vi köper in på uppdrag av er.

Logistik

Att bygga och hantera specialemballage och skapa smarta logistikkedjor är den sista delen i vår systemlösning. Här är vår kunskap om att konstruera digitala system för styrning av kedjan helt central.

Läs mer här

Produktion

I vår stora anläggning hittar du ett brett utbud av produktionstekniker. Vi har skapat den här bredden för att passa kunder och uppdrag med behov av mångsidighet och flexibilitet. Hög teknisk kompetens och kapacitet är central i vår verksamhet.

Läs mer

"Landeryds Mekaniska har funnits sedan 1940-talet och jag är stolt över att få driva vår verksamhet tillsammans med min familj och våra fantastiska medarbetare."

- Martin Ivarsson, 2024

"Jag drivs av vilja att erbjuda alla våra kunder tekniska lösningar, snabb produktion och smarta system. Kort sagt avbrottsfria leveranser med hög kvalitet och precision."

- Andreas Ivarsson, 2024